Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik çıkmak, projenize yaraşıklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara oranlı şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın bapsı, hariçarı sağlıklı açılacak şekilde kullanılır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı muhik itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Grup strüktürsında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve teltiksiz olmalıdır.

Yangın baplarının güvenlik sertifikaları da ederını etkileyen bir faktördür. Kapılar, EN yahut UL kabil standartlara uygunluğu onaylayan sertifikalara sahip olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen konstrüksiyonda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorumluluk düzenıyoruz.

Yangın bapsı nedir ve Yangın Kapısı ne işe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini peylemek yürekin kullanılan bir bapdır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapıları, yangının Yangın Çıkış Kapısı bölgesel olarak kontrolör altına hileınmasına yardımcı evet ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir benek da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz koca bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve daha azca onarım gerektirir.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla Yangın Çıkış Kapısı olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar hizmetlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride sarılmış kalabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Report this wiki page