Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın üzere durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı sinein elverişli konumda olur.

Yangın ve müstacel kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söyleyiş edilen bu dizi bazı modellerde düzgülü kapı koluna menent. 

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en yüce avantajı esrar sızdırmaması ve makul derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın Bapsı Ne Takılmışr? Her binanın mevla olduğu düzlük ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Özellikle alıngan ve giranbaha materyallerin olduğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini Yangın Merdiveni Kapısı belli başlı bir mevsim aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayan kapılardır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan Yangın Kapısı yaylı menteşelerdir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir yapısı vardır.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü amerikan bar kilit sisteminin de sorunsuz çkırmızııştığından tehlikesiz olunmalıdır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

İzinsiz tören, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde yasal muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 makule uslu kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page